Pstruh na grilu

Protože je rybí maso zdravé, je dobré ho zapojit do našeho běžného jídelníčku. Navíc je příprava ryb velice snadná a rychlá.

Co budeme potřebovat:

  • pstruha
  • citronovou šťávu
  • koření na ryby
  • sůl
  • olej

Postup přípravy:

Rybu omyjeme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, okořeníme a potřeme troškou oleje. Pstruha grilujeme na elektrickém grilu a podáváme s vařeným bramborem, zeleninou nebo pečivem.

Článek vyšel: 07.03.2016 / Odkaz

Přečtete si také

  • Vyhrajte celodenní kurz snowboardingu

    Zatoužili jste si někdy vyzkoušet jízdu na stále populárnějším snowboardu? Zima je skoro za dveřmi, a tak se naskýtá báječná příležitost sebrat konečně odvahu a pustit se do nového dobrodružství. Stačí se poohlédnout…

Související články

  • Léčivá síla brusinek

    Kdo by je neznal, jsou to červené bobulovité plody, které rostou na nízkém keříku. Setkat se s nimi můžeme i v našich lesích, ale rostou také jinde v Evropě, Asii a Americe. Nejčastěji se s nimi setkáme na talíři v…

  • Kokosové cukroví z formiček

    Cukroví z formiček, které se dá snadno vyklopit. 

  • Mrkev nejen pro zdravé oči

    V české kotlině dobře známá oranžová kráska, kterou si nejedna z nás pěstuje na zahrádce, strčí do kapsy mnohé exotické kolegyně. Obsahuje ideálně namixovanou směs vitamínů (A, B, C, E) a zdraví prospěšných minerálů a…

Přihlášení uživatele

Chcete se zúčastnit našich soutěží, odebírat novinky či diskutovat? Přihlaste se:

Pokud nejste členem našeho klubu, tak se zaregistrujte.

Soutěže na internetu
Soutež o 4 vstupenky na TOP SECRET
Soutěž o notebook Toshiba a hry od EA
Soutěž o šperky
Bohatá nadílka od Ježíška
Soutěž o multifunkční troubu Whirlpool a další ceny
Soutěž o poukazy na oblečení DIESEL, GUESS a další
Soutěž o parfémy Marina de Bourbon
Vyhraj XBOX 360 a Kinect!
Soutěž se značkou ASTOR o matující make-up Matitude HD
Vyhrajte ceny v hodnotě takřka 50.000 korun!

Anketa

Jsi spokojená se svou postavou?

Anoprocento hlasujících37 %
Neprocento hlasujících42 %
Nevímprocento hlasujících21 %